Over Bolinha Brasil

Brazilië is ontzettend rijk aan uitbundige natuur, cultuur en lekkernijen. Traditioneel eten speelt dan ook een belangrijke rol in het kleurrijke land.

Over Bolinha Brasil

Liefde kent geen grenzen, ook de bedenkster van Bolinha Brasil ® reisde daarom in 2005 af van Brazilië naar Nederland voor de liefde. Ze bracht niet alleen tradities, muziek en dans mee, maar ook diverse lekkernijen en Braziliaanse snacks. Een van die traditionele salgados is de Bolinha, een Braziliaans kroketje op authentieke wijze bereid volgens familierecept. Opvallend en herkenbaar aan het druppelvormige puntje.

Bolinha betekent letterlijk ‘balletje’. Braziliaanse smaken, gezelligheid en vrolijkheid komen hier in samen. Bolinha Brasil ® wil dan ook graag Nederland laten kennismaken met deze voor hen nog onbekende unieke en (h)eerlijke snack!

Authentiek recept
Liefde kent geen grenzen

Ontdek Brazilië via onze snacks

Wist je dat het Amazonegebied het grootste regenwoud van de wereld is? Dat de Amazone de grootste rivier ter wereld is? En dat in het Amazonegebied indianen wonen? Dat Brazilië van 1500 tot 1815 een Portugese kolonie was?

En dat Capoeira, de traditionele vechtkunst, ontstaan is in de slavernij-tijd? Twee mensen, omringd door muzikanten, spelen een dansspel waarbij het draait om bewegingen, snelheid en creativiteit.

Via onze verpakkingen, website en evenementen leer je Brazilië steeds een stukje beter kennen.

Wij steunen onze mensen

Een deel van de opbrengsten van de verkoop van Bolinha Brasil ® wordt ingezet voor verschillende projecten in Brazilië.

Met de aankoop van onze producten kom je dus niet alleen zelf in Braziliaanse sferen, maar help je ook de mensen in Brazilië zich verder te ontwikkelen.

Obrigado por sua compra! (= Bedankt voor uw aankoop!)

Meer weten?
Obrigado por sua compra!