Proef alle Bolinha snack varianten!

Ontdek hier jouw favoriete smaak variant uit ons assortiment. Nu ook vegan! Of stel je eigen Bolinha samen.

Bolinha Kip

De meest gegeten kipsnack in Brazilië! Brazilianen kennen ze als coxinhas. Gepluisde kip en kruiden komen samen in een laagje deeg, bedekt met een krokant jasje. Zonder kleur- en smaakstoffen. Coxinhas zijn geschikt voor bereiding in de (frituur)pan.

100% biologische kip

Bolinha Kaas / Oregano

De Bolinha Kaas / Oregano is een echte aanrader voor de vegetariër. Vrij van vlees of vis. Kaas en kruiden komen samen in een laagje deeg, bedekt met een krokant jasje. Zonder kleur- en smaakstoffen. Geschikt voor bereiding in de (frituur)pan.

Heerlijke smeuïge kaas

Bolinha Ham / Kaas

Een gouden combinatie. Kalkoenham en kaas komen samen in een laagje deeg, bedekt met een krokant jasje. Zonder kleur- en smaakstoffen. Geschikt voor bereiding in de (frituur)pan.

Gemaakt van kalkoenham

Bolinha Kibe

Een traditionele snack gemaakt van gehakt, bulgur en munt. Zonder kleur- en smaakstoffen. Geschikt voor bereiding in de (frituur)pan.

Gemaakt van gehakt en munt

Bolinha Veggie

Een veggie variant van de Bolinha. Vrij van vlees of vis. Een mix van fijngesneden groenten (wortels, sperziebonen, broccoli en olijven) komen samen in een laagje deeg, bedekt met een krokant jasje. Zonder kleur- en smaakstoffen. Geschikt voor bereiding in de (frituur)pan.

Vrij van kleur of smaakstoffen

Bolinha Vis

Een smaakvolle visvariant van de Bolinha.  Gepluisde kabeljauw en koriander komen samen in een laagje deeg, bedekt met een krokant jasje. Zonder kleur- en smaakstoffen. Geschikt voor bereiding in de (frituur)pan.

Voor de echte visliefhebber

Stel uw eigen Bolinha samen (private label)

Speciaal voor de zakelijke markt bieden wij ook de mogelijkheid om een eigen Bolinha samen te stellen. Bepaal zelf de vulling en de grootte. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via 0644489222 of stuur een mail naar info@bolinhabrasil.com